Få Star Wars helt ind i hjemmet


Star Wars Collection - Møbler til hjemmetNormalt er det børneværelserne som er fyldt med Star Wars merchandise – Men er du stadigvæk bidt af George Lucas’ følgetoner fra galakser millioner af lysår væk med Jedi-krigere med navne som Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker, Darth Vader, Darth Sidious, utallige fyrster og kejsere samt stormtroppere og heller ikke synes at mærkelige væsner behåret eller ej er skræmmende, så er stjernekrigsimperiet sikkert lige noget for dig. (Foto: kennethcobonpue.com)

Star Wars Collection - Møbler til hjemmetOg mens vi venter på næste afsnit af den ‘never ending story’ der skulle være episode 9 i rækken, som man har kaldt “The Rise of Skywalker” skulle ramme biograferne den 20. december i år, så kunne ventetiden jo fordrives med at møblere rundt i hjemmet altså udfører en god gang ‘feng shui’ så stemningen er i top til premieren lige før jul med møblerne fra designer Kenneth Cobonpue som han lancerede tilbage i 2018.

Star Wars Collection - Møbler til hjemmetDet har aldrig været unormalt med Star Wars-møbler, altså hvis de blev benyttet i børneværelset, men det har Kenneth Cobonpue lavet om på med hans High End-designserie Star Wars Collection, som det nu er muligt at købe i flere amerikanske stater (dog er onlinesalg ikke muligt endnu) – Så hvad siger du til, at sidde i en af de legendariske TIE-fighter, hvor du næsten kan høre deres ikoniske flyvelyde, blot du kigger på dem og få genopfrisket de foregående otte afsnit.

Star Wars Collection - Møbler til hjemmetGår du all-in, så er det et must med en Chewie Rocking Pallet, som selvfølgelig er en hyldest til den elskede Wookiee Chewbacca og sidst men ikke mindst er Jedi-krigernes lampe, som alle bruger deres belyste lysdioder til at bekæmpe en ensom Sith-herre i rødt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *