Formel 1 konkurrence – Aserbajdsjans Grand Prix 2019 41


Formel 1 konkurrence, præmie til Aserbajdsjans grand prix 2019Så er det atter Formel 1-weekend – Sæsonens fjerde løb skal køres på Baku City Circuit i hovedstaden Baku i Aserbajdsjan. Altså et regulært gadeløb på 6 kilometer som plejer at være et seværdigt men også et uforudsigeligt løb. Banen havde sin debut første gang i 2016 og Kevin Magnussen har tidligere vist at han kan få point hjem fra denne bane med en flot 7. plads ved løbet i 2017.

Velkommen til denne weekends Formel 1 konkurrence.

Kigger vi i bakspejlet og til sidste års løb i Baku, så blev det ikke Kevin’s løb som endte på en kedelig 13. plads og sidst blandt dem som fuldførte og hvis nogen husker det, så blev det heller ikke Grosjean’s løb, idet han endte i væggen under en restart 🤔Hamilton trak det længste strå og endte øverst på podiet foran Kimi og Perez på de næste pladser i et temmeligt rodet Grand Prix  👍


Kun du godt tænke dig, at opleve “næsten” den samme fart bag rattet, som ved et Formel 1 løb? Så køb en tur HER!


Så hvis du gerne vi vinde ovenstående Monza plakat i størrelse 50×70 cm (bemærk min medhjælper “Bob” er ikke en del af præmien😜),  er det eneste Du skal gøre for at deltage:

1. Følg min blog HER!

2. Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 14.10.

Ugens gevinst er en Monza plakaten i størrelse 50×70 cm er sponsoreret af BOXBOXBOX. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige.

God race weekend

Held og lykke til jer alleFormel 1 konkurrence, Bahrain 2019

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

41 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Aserbajdsjans Grand Prix 2019