Verdens 20 dyreste biler #13 & #14


Verdens dyreste bil nummer 14, Ferrari LaFerrai14. Ferrari LaFerrari – 1,4 millioner dollars (9,3 milllioner kroner uden afgift)

Det er ikke en drage. Den kunne bare godt minde om at inspirationen kom fra én. Dette mesterværk af en hybrid hyperbil fra Ferrari bil vejer kun 1.275 kilo og kan derfor også byde på en acceleration fra 0 – 100 km/t på søle 2,5 sekund og kan endda accelerere til 200 km/t på mindre end 7 sekunder! Og man må siges at LaFerrarien er lidt af et mesterværk på 4 hjul.

Verdens dyreste bil nummer 13, Pagani Huayra13. Pagani Huayra – 1,4 millioner dollars (9,3 milllioner kroner uden afgift) (Foto: wikipedia.com)

Selvom navnet måske lyder en anelse underligt, som er Huayra ikke desto mindre en meget populær bil med en meget høj ydeevne. Motoren er en 6 liters V12’er med twin turboladere, som bringer den op på hele der 620 hestekræfter og koster så meget som $ 1,4 millioner.

4 ud af 10

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *