Verdens 20 dyreste biler #11 & #12


12. Koenigsegg One – 2 millioner dollars (13 milllioner kroner uden afgift) (foto: Exotics In Denmark)

At betale i omegnen af 2 millioner dollars for en bil anses for at være latterligt, men det er faktisk det, som du må slippe ved kasse 1, for at få fingrene i denne Koenigsegg One. Koenigsegg er på mange måder Sveriges stolthed og på trods af at den koster så meget, kan mega-bilens kapaciteter få prisen til at se billig ud.

Verdens dyreste bil nummer 11, Koenigsegg Regera11. Koenigsegg Regera – $ 2Million (13 milllioner kroner uden afgift) (Foto: Koenigsegg.com)
Denne svenske plug-in hybrid kombinerer følelsen af ​​den elektriske bil og en almindelige forbrændingsmotor – Det er en hyperbil som mest er fremhævet for sit Direct Drive systems unikke følelse og er blevet skamrost som værende en ‘state-of-the-art’ skønhed. Helt sikkert også med en fantastisk køreoplevelse for de 80 købere som har sikret sig et af de udsolgte eksemplarer. Regera’ens topfart er på over 400 km/t – Og er med den nyeste teknologi i en liga for sig selv og er skridtet før at de selvkørende modeller overtager scenen.

5 ud af 10

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *