Sylt, Nordens Monaco


Denne artikel kunne sagtens gå hen og blive en rejseguide, men jeg vil hellere kalde det en opfordring til alle jer bilglade mennesker, fordi jeg kan nu afsløre lidt af en perle i der nordtyske vadehav. Lige under Rømø ligger nemlig den tyske ø Sylt, som helt sikkert er et besøg værd, hvis du gerne vil se på biler i særklasse.

Sild, som den også hedder på dansk, er Tysklands fjerdestørste ø. Sylt er lige under 100 km2, og hvis man gerne vil have bilen med, kun kan komme dertil fra enten Rømø-færgen eller med biltoget fra den tyske by Niebüll, der ligger omkring 20 km syd for Tønder.

Sylt er en ø, som indtil denne weekend, har været total ukendt for mig (Bemærk, artiklen blev skrevet tilbage i efteråret 2014, men er da lige aktuel af denne grund 🙂 ). Men efter én en-dagstur i det fantastiske efterårsvejr, fandt jeg nok det, som kan kaldes Tysklands svar på Monaco. Shopping i Kampen eller Vesterland, den fantastiske natur, strand, men vigtigst for mig bilerne. Mercedes, BMW og Audi som er tyskernes fortrukne bilmærker bliver på Sylt degraderet til hverdagsbiler. Undskyld, hvis jeg fornærmer nogen.

Herunder kan du se et stort udpluk af de biler som blev spottet under min første tur til Sylt .

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *