Kom eksklusivt i højden


Lucano stige Hvor tit er det lige at man har en stige indenfor rækkevidde. Min står ihvertfald gemt af vejen i mit aflåste skur. Det gør at jeg istedet for at hente den grimme malingsbelagte aluminiumsstige, vælger at benytte en spisebordstol eller hvad som lige er inden for rækkevidde. (Foto: Contrast.dk)

Lucano luksus stige Men nu ser jeg at Contrast har en super lækker højglans lakeret Lucano stige i moderne look som vil passe ind i de flest moderne hjem dels som en praktisk hjælper i det daglige men også som elegant holder til tøj eller håndklæder. 

Lucano luksus stigeLucano er en luksus stige som er designet af den japanske designer Chiaki Murata – Der har designet stigen så elegant at store butiksnavne som Louis Vuitton og Gucci har valgt dem som butiksudsmykning. 

Lucano stige Stigen findes i 3 størrelser og i 3 forskellige farver som falder ind i en moderne boligindretning. 

Lige nu kan de bestilles eller besigtiges til en rigtig god pris hos Contrast i indre København – Priserne begynder ved kr 999,- 

Men er du ikke lige i nærheden af hovedstaden, kan du bestille den via deres webshop HER!

Så jeg tænker, at næste skridt på stigen er selv at blive ejer af én og kravle op af rangstigen👍😜 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *