Eksklusivt NOVITEC sportsprogram for Lamborghini Huracán Performante


Novitec Lamborghini Huracán PerformanteAt forbedre en af verdens bedste sportsvogne og gøre den endnu mere individuel, mere spændende og mere dynamiske – Så er det lige det som er NOVITEC’s specialitet. NOVITEC tilbehør er fremstillet af samme smedet Composites® carbon fiber som produktionskomponenter på Performante. De nye NOVITEC NL3 fælg er ligeledes gjort lettere. Takket være kombinationen af 20 og 21 tommer hjul på for- og bagaksel, understreger de endnu mere den kileformet karakter af denne 2-sæders sportsvogn. Disse hi-tech fælge er også tilgængelige med center lås. (Foto: Novitecgroup.com)

Novitec Lamborghini Huracán Performante SpringsNOVITEC’s sportsfjedre gør håndteringen endnu mere fleksibel og kalibreres specifikt til dette hjul og dækkombination. Lyd og optimeret ydelse er de fremragende fordele ved

Novitec Lamborghini Huracán Performante exhaustNOVITEC RACE højtydende udstødningssystem, som er tilgængeligt i rustfrit stål og eventuelt fremstillet af ekstra-let INCONEL.

Se lidt mere guf fra deres seneste skønhed herunder !Novitec Lamborghini Huracán PerformanteNovitec Lamborghini Huracán PerformanteNovitec Lamborghini Huracán PerformanteNovitec Lamborghini Huracán PerformanteNovitec Lamborghini Huracán PerformanteNovitec Lamborghini Huracán PerformanteNovitec Lamborghini Huracán PerformanteNovitec Lamborghini Huracán Performante

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *