Så er der en ny ‘rebel’ fra Maserati


Maserati Ghibli Ribelle Oktober måned byder på en helt ny limiteret model, hvor kun 200 eksemplarer vil blive sat til salg på det europæiske marked fra italienske Maserati – En Ghibli ’Ribelle’.  Det som kommer til at gøre denne model ekstraordinær og eksklusiv, er dens elegante interiørtrim og farven ”Nero Ribelle” som vil skille bilen ud fra mængden. (Kilde & foto: FormulaAuto.dk)

Maserati Ghibli RibelleDenne nye model vil være tilgængelig med 3 motor varianter. Den mindste af de 3, er en turbodiesel-version med en V6’er og 275HK mens de 2 store modeller er benziner – begge twin-turbo V6 som yder henholdsvis 350HK og 430HK – De er i øvrigt designet af Maserati selv og bygget på Ferrari’s fabrik i Maranello.

Maserati Ghibli RibelleVed første øjekast giver farven Nero Ribelle bilen en ny dimension, koordineret med sorte 19” Proteo fælge. Fælgenes eger står i kontrast til den sorte farve med sine røde detaljer, og passer elegant sammen med de røde bremsekalibre.

Maserati Ghibli Ribelle - Nero RibelleSom set på fælgene, deler interiøret samme farver – sort og rød præger nemlig kabinen, og premium-læderet får dig til at føle dig hjemme fra dag 1. Sæderne har 12 sædeindstillinger, som bilen husker for dig. 

Maserati Ghibli RibelleDetaljerne er uendelige, og den sort/røde farvekombination går igen i mange detaljer. Der er virkelig tænkt over detaljerne, man støder konstant på nye, mens man befinder sig i kabinen.

Meget snart vil du med egne øjne kunne opleve den hos Formula Automobile.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *