Nexusball Rally 2018 kiggede forbi København


For Søren da 😱 – Mandag i forrige uge gik hen og blev en sjov start på ugen. Her kunne man nemlig opleve den svenske “pendant” til Gumball 3000 (som iøvrigt i disse dage er i fuld sving) – Nexus Ball Rally – årgang 2 

Op mod 80 biler var om søndagen stillet til start i Stockholm og skulle via København, Berlin, Gdansk inden løbet sluttede tilbage i Sverige i Visby på Gotland.

De mange biler ankom til København søndag aften, hvor de var parkeret ved Q-park under Israels Plads indtil afgangen foran Hotel Sct. Petri mandag formiddag kl 11.

Jeg mødte ind lidt før afgang, for at være 100% sikker på at få et glimt af de deltagende biler. Jeg var nemlig ikke helt sikker på, om man fra arrangørerne helt seriøst havde tænkt sig at parkere 80 biler i den lille gade foran Hotel Sct. Petri. Så derfor havde jeg taget opstilling ved opkørslen fra parkeringskælderen for at se så mange af de deltagende biler. 

Bilerne er forlængst kommet i mål og ruten for 2019 er også allerede afsløret. Men det var et frisk mindeværdigt pust på en varm sommerdag – Håber at de kommer forbi en anden gang, for så vil jeg også stå klar med kameraet 😎

Herunder kan i se et større udpluk af de mange biler som deltog 

Er blot nysgerrig – Hvor mange som er nået herned

Hvis I gerne vil se endnu flere biler fra NexusBall Rally 2018

Så klik 👉HER! 👈

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *