Kom alt for sent til mit planlagte event 1


Det var egentlig meningen, af jeg skulle ha’ set nogle ekstrem vilde speedbåde sejle ud for Dragør Havn i et perfekt sommer og sejlervejr. Copenhagen Car and Boat Show blev nemlig afholdt ved Dragør Fort  i går lørdag den 7. juli. Arrangør Powerboats.dk

Men sådan skulle det altså ikke gå. For når man nu bliver grebet af en spændende kvalifikation til Formel 1 løbet søndag på Silverstone, (DELTAG I FORMEL 1-KONKURRENCEN OM EN POLO HER!) så glemmer man alt om tid og sted. Så i stedet og med lidt hjælp fra en venlig vagt (en ven og arbejdskollega) på stedet, kunne vi komme ind på området og opleve de sidste krampetrækninger af eventet, før man spærrede af for et privat arrangement.

Jeg gik desværre glip af en masse lækre showbiler som var udstillet samt afholdelse af speedtest med powerboats, hvor vinderen blev Team Raven Rib der blev målt til en hastighed af 105 mph, hvilket svare til 170 km/t. Men hvis det arrangeres næste år, så skal jeg altså se hele showet 👍😎

Se de stemningsbilleder som jeg trods alt fik taget 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Kom alt for sent til mit planlagte event