Den ultimative Aston Martin ude nu


I over et halvt århundrede har navnet DBS kun betydet en ting: nemlig den ultimative serieproduceret Aston Martin. En DBS som er en kombination af alt det, der har gjort Aston Martin til et af de mest eftertragtede mærker inden for bilindustrien. (fOtO: global.astonmartin.com)

Nu er den nye DBS Superleggera på gaden, med en skønhed og en råstyrke som ikke sår nogen tvivl om dens “potentiale”

DBS Superleggera ligger uden tvivl helt i top af ​​samtlige Aston Martins produktioner. Med en blanding af skønhed men også med det dominerende kolossale og mørke sekskantet kølergitter, som får den til at virke ekstra brutal og vidner om dens styrke som gør DBS Superleggera’en til den mest unikke Aston Martin.

Et kig under motorhjelmen afsløre, at DBS Superleggera’en får sine 715 hestekræfter fra en 5,2 liters V12 twin-turbo-motor som yder 900 Nm allerede ved 1800 o/min, hvilket er mere end nogen anden Aston Martin-bil i historien. Med så mange kræfter er den i stand til ramme en tophastighed på vanvittige 340 km/t og accelerere fra 0 – 100 km/t på søle 3,4 sekunder.

Og så er der lige det med prisen. Den kan blive din for en pris af $305.000 (som omregnet er ca 1,7 millioner danske kroner) Men husk lige, at hvis du skal have den ud og køre på de danske veje – Så mangler du at betale de obligatoriske afgifter til staten.

Nyd lige lidt flere billeder af den flotte DBS Superleggera herunder 🔻

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *