Amagers bedste brunch-sted


Man skal være tidligt på færde sådan en søndag morgen, hvis man vi være sikker på at få en ledig plads i solen. Vi er taget den lange vej ud til Amager. Der går nemlig rygter om, at der ligger et helt fantastisk brunch-sted helt ude på øen, øst fra centrum og kun 500 meter til Amager Strandpark

Og det er altså ikke løgn. Hverken, at man skal være tidligt på færde eller det om det fantastiske brunch-sted. Vi ankom kvart i 10, altså længe før kirkeklokkerne ringer ind til søndagsgudstjeneste. Her var der så småt ved at være fyldt på bordene ved Lergravsvej hos Wulff & Konstali Food Shop og kun 20 minutter senere var der stuvende fuldt.

Brunchen som man kan få serveret – jep! Jeg skriver serveret, for jeg kan altså ikke fordrage at skulle bevæge mig op til en buffet, hvor et hav af mennesker ikke har den samme pli for hygiejne og omgang med madvare som jeg selv (sorry, can’t help it) Den er fra et udvalg mellem de 22 forskellige retter fra menukortet. Der kan vælges mellem 2 forskellige prisniveau’er. 5 eller 7 valgmuligheder fra menukortet til henholdsvis kr 129,- og kr 159,- 

Jeg valgte den store brunch samt en cafelatte og må tilstå, at det er altså ikke sidste gang, at jeg besøger Wulff og Konstali – Vi havde fået bord i vinduet og kunne derfor nyde duften af deres friskbagte brød fra butikken sammen med indtagelsen af de lækkert portionanrettet små-retter. Vaniljevaflerne med bærcreme var et kæmpehit, men det lader altså ikke de andre 6 retter stå tilbage uden anerkendelse.   Uhmmmm for Søren, det smagte………. og bagefter en gåtur på 500 meter ned til stranden for at slå mave 😎

Se flere af de retter som jeg valgte herunder samt menukortet, hvor udvalget udover de 22 forskellige retter også kan tilfredsstille allergikere og vegetarer.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *