Dagens Spot – April 2018 3Jubii – Så blev det rigtigt forår. Superbilerne er så småt ved at rulle ud af garagerne med en nummerplade på. Med min store interesse for biler, så er det vældig spændende at følge med i, hvilke nye superbiler som kommer på gaden i den nye sæson.

Så please, render du ind i en lækker superbil, med mobilen eller kameraet inde for rækkevidde, så send endelig jeres spot ind – Enten via mail til henrik@amazingcars.dk eller i en personlig besked på facebook.com/amazingcars.dkGlæder mig til at se, hvad i fanger 👍


Denne side er jeres side derude – Så vær med til at præge, hvilke biler som skal vises 🙂


Dagens spot 04/18 - Porsche GT2 RSDen velkendte Porsche GT2 RS er tilbage i Danmark for at få udbedret skaderne. Ser måske ikke så slemt ud som først antaget – Tak til Asger Hoffmann


Dagens spot 04/18 - Audi RS6En fantastisk familiebil som er indsendt af Anders Lukassen – Audi RS6


Dagens spot 04/18 - AC CobraEn lille AC Cobra har Morten Fonvig fundet i Århus og har indsendt den så vi alle kan få glæde af denne skønne bil 👍


Dagens spot 04/18 - Apollo IEIkke nok med at Viktor Buus Kristensen indsendte et gude-spot igår – Så har også idag fanget noget som er endnu mere spetakulært – Apollo IE


Dagens spot 04/18 - Bugatti Chiron og VeyronEt besøg i Monaco kan ofte bringe gode bil-minder med hjem. Her har Viktor Buus Kristensen ihvertfald fundet et “moment” som hører til denne kategori. En Bugatti Chiron og en Veyron side om side.


Dagens spot 04/18 - Audi R8 spiderOhhh yeah, min drømmebil spotte af Anders Lukassen – Tak for den AudI 👍😊


Dagens spot 04/18 - Lamborghini Huracán Performante Denne lille frække sag af en Lamborghini Huracán Performante har lige været ude og trille en tur foran Frederik Arend Sørensen, dette nåede han ikke at få et billede af. Men så kunne han i stedet sende dette spot 👍


Dagens spot 04/18 - Zenvo

Alllan Svendsen havde været forbi Lysdahl Simonsen Biler og fanget denne smukke Zenvo ved et aften arrangement  👍


Dagens spot 04/18 - Ferrari FFEndnu en Ferrari har ramt indboksen – Anders Roldbak Mohr Clausen spottede den GTC4 Lusso i Tyskland


Dagens spot 04/18 - Ferrari 430Der er også lige denne lækre Ferrari 430’er som Anette Hansen har indsendt fra sin tur på Hillerød motorvejen.


Dagens spot 04/18 - Ferrari CaliforniaNummer 2 som også er på plads er denne røde Ferrari California som Jimmie Nielsen har bidraget med.


Dagens spot 04/18 - Bentley Continental GTDen første bil som er landet her i april er indsendt af  Morten Fonvig som fandt en Bentley Continental GT i Århus


saphe Undgå FARTBØDER – Køb en SAPHE Fartkontrol via linket HER!Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 thoughts on “Dagens Spot – April 2018

  • Jessie Ryback

    A lot of of whatever you state happens to be supprisingly precise and it makes me ponder the reason why I hadn’t looked at this with this light previously. Your article truly did turn the light on for me as far as this issue goes. But at this time there is actually 1 point I am not too cozy with and while I try to reconcile that with the actual core idea of the issue, allow me observe exactly what all the rest of your visitors have to point out.Well done.

  • Lucile Memmer

    With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My site has a lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any ways to help stop content from being ripped off? I’d certainly appreciate it.