Smykke-bil til den kræsne kvinde 2


Swarowski Huracán_2Oftest vælger man farve til sin bil efter forhandlerens palette af farver. Men det var altså ikke helt nok for en kvinde, så derfor måtte Lamborghini’s specialafdeling Ad Personam i krig med at hjælpe til. (Foto: Vinceri UK)

Swarowski Huracán_3Hun havde nemlig besluttet sig for at strømlinethed og aerodynamik ikke skulle præge hendes Lamborghini Huracán. Hun havde nemlig fravalgt den normale lakering og ville gerne se sin 10-cylindret superbil beklædt med Swarovski krystaller

Swarowski Huracán_4– En Youtuber (Munch997) som filmede den let genkendelige Lamborghini i Londons gader, er også bekendt med at den kvindelig ejer ved navn Daria Radionova også ejer en Swarovski-dækket Mercedes-Benz CLS samt Bentley Continental. Se den glimtende bil i videoen 👇


Meget apropos, så er det sidste indlæg fra en meget uheldig situation, som inkludere en Lamborghini Huracán – Læs om “Min største bil-bommert i 2017” – HER!


Det et den engelske virksomhed Vinceri UK, som har har sørget for at placere de 1.300.000 Swarovski krystaller en af gangen med håndkraft. Se pillearbejdet med at få de mange krystaller til at sidde snorlige i nedenstående video fra Vinceri UK 👇(klik på billedet)

Swarovski Huracan_1

Om man så er til alle de mange glimtende diamantlignende sten, er nok en smagssmag – men et er sikkert, det er aldrig svært at finde bilen på parkeringspladsen


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Smykke-bil til den kræsne kvinde