NOVITEC forfiner den nye Ferrari GTC4 Lusso


Novitec Ferrari GTC 4 Lusso_1Kendetegn for den nye NOVITEC – Et sportigt og mere aggressivt design kombineret med det letvægts-testet carbon i en vindtunnel som giver en fremragende aerodynamisk effektivitet.

Novitec Ferrari GTC 4 Lusso_2King-size fælge med diametre på 21 og 22 tommer samt en motortuning, med et opgraderet motorstyringssoftware og et højkvalitets-udstødningssystem, der findes i ultra-letvægtsmaterialet Inconel eller rustfrit stål har forbedret GTC 4 Lusso’en med 100 hk til nu i alt 709 hk og med et drejningsmoment på hele 882 Nm i forhold til de 760 Nm som standardmodellen har i den 8-cylindret variant med twin turbo.


Relaterede artikler: Ferrari FF bliver til GTC4 Lusso


Novitec Ferrari GTC 4 Lusso_3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *