Ferrari FF bliver til GTC4 Lusso


Ferrari GTC 4 Lusso

Ferrari GTC4 Lusso blev vist frem for verdenspressens udvalgte for første gang i går den 15. februar 2016 ved Den Internationale udstillings- og kongrescenter Villa Erba i den nordlige italienske by Lake Como.

//

Alle os andre dødelige, må vente med at opleve Ferrari GTC4’eren ved næste måneds Geneve Motor Show, hvor den vil blive præsenteret. Indtil videre er det tætteste Ferrari nogensinde er kommet på at fremstille en familiebil, været FF’eren. Den havde sin debut ved samme event i Geneve i 2011. Nu 5 år senere, har man gået skridtet videre og designet en GTC4 Lusso.

Det er stadigvæk en bil, som er designet til at være utrolig kraftfuld, men samtidig har man ikke glemt at den også skal være sofistikeret, sporty og luksuriøs. Derved er kundernes behov mødt til fulde, her snakker vi om de kunder som både vil benytte GTC4 Lusso’en til korte turer i byens gader samt til de lange rejser sammen med familien, op til de sneklædte bjerge.

Ligesom FF’eren, har Ferrari sørget at den er firehjulstrukket. Den har fire komfortable sæder og sidst men ikke mindst, at den også har fået en kraftfuld 6,3 liters V12 motor der yder hele 690 HK. Tophastigheden har man opgivet til 335 km/t og de først 100 km/t klares på søle 3,4 sekunder. Så når man kalder den en familiebil, så er det en af de mest voldsomme af slagsen.


Sidste foto er fra den canadiske Ferrari test-kører Josh Cartu som havde været en tur til verdenspremieren i Lake Como, klik på billedet og se flere af hans billeder.