Huracán N-Largo – Nyhed fra Novitec Torado


Af Henrik Hansen, den 3. februar 2016

Det tyske tunings firma Novitec Torado har igen skabt en meget eksklusiv super sportsvogn, baseret på Lamborghini Huracán LP610-4. Udgaven er begrænset til kun 25 eksemplarer.
//

Den imponerer visuelt med et spektakulær widebody-design lavet af kulfiber samt de specialfremstillet højteknologisk hjul i en forskudt 20/21-tommers kombination. Den komplette aerodynamiske pakke er konstrueret og vindtunnel afprøvet i letvægts kulfiber.

I forhold til de normale 610 hestekræfter som en 5,2 liters V10 Huracán?en leveres med, sørger Novitec Torado for, at en Huracán N-LARGO får 860 hk og drejningsmomentet er på hele 960 Nm så der er rigeligt at lege med.

Høj kvalitet udstødningssystemer er tilgængelige i ultra let materiale Inconel eller rustfrit stål.

Interiøret i en Novitec Torado N-LARGO kan selvfølgelig tilpasses efter den nye ejers specielle ønsker. Til dette formål tilbyder virksomheden et udvalg af det fineste læder og Alcantara i enhver ønsket farve.