The King Of Cool – Vind en DVD 7


steve-mcquenn_xDet er altså ikke mig som der hentydes til i overskriften. Men det var derimod, for dem som kan huske, den amerikanske skuespiller Steve McQueen der gik under tilnavnet “The King Of Cool“. Og dem som kan huske så langt tilbage, vil helt sikkert give mig ret i, at han var en ret stor actionhelt tilbage i 1960’erne og 1970’erne. Steve McQueen havde så stor en stjernestatus, at den gav ham en Oscar for bedste mandlige skuespiller i 1966.

steve-mcquenn_917_1Men ikke nok med, at han var en populær og meget højt betalt skuespiller på det tidspunkt. Så var han også en stor motorsports-entusiast og en ret habil racerkører. Det gav han prøver på i ”Le Mans” fra 1971, en film som han selv producerede og i øvrigt spillede hovedrollen i som Michael Delany, kørende rundt i en Gulf-blå Porsche 917. (Den smukke Porsche 917K som Steve McQueen brugte i filmen “Le Mans” ejes nu at den amerikanske komiker Jerry Seinfeld )

Desværre døde Steve McQueen i 1980 i en alder af blot 50 år, men hans navn lever stadigvæk i bedste velgående – og hans popularitet afspejles ved, at han som det ikon han var, har fået sin egen tøj kollektion gennem tøjmærket Barbour International og dette kan du blandt andet købe via Care of Carl

Tjek lige den maskuline Steve McQueen kollektion som Care of Carl har på deres webshop – Tryk på billederne for se priser m.m. 🙂

steve-mcquenn_1steve-mcquenn_2steve-mcquenn_3steve-mcquenn_4


steve-mcquenn_5steve-mcquenn_6steve-mcquenn_solbriller


Og nu til konkurrencen, Vind 1 stk DVD “1: Life on the Limit” som er en action spækket dokumentar der viser den glamour, hastighed, fare og spænding som ulmer bag facaden på Formula One Grand Prix løbet.

Skriv “JA TAK” i kommentarfeltet, hvis du gerne vil vinde en DVD’en – Jeg trækker lod blandt dem som har været interesseret den 1. december 2017

steve-mcquenn_dvd


 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 thoughts on “The King Of Cool – Vind en DVD