Madplan for uge 42 og inspiration til jeres weekend


DW_XUgen som snart er godt brugt, har stået i det italienske køkkens tegn og det fortsætter altså indtil søndag – Så i vil nok høre lidt til nogle enkelte italienske gloser i indlægget. Det er nemlig efterårsferie og det er ensbetydende med, at vi er godt i gang med Italian Dining Week anno 2017. Dining Week betyder 4-retters menu til kun 225 kr + et mindre gebyr pr. person incl. en flaske Pellegrino mineralvand. Så er muligheden for at komme på en bedre restaurant til rimelige priser.

Dette er måske også en madplan som i kan bruge som inspiration til at invitere en som måske fortjener en tur ud at spise denne weekend – Der er nemlig stadigvæk ledige billetter, se hvilke restauranter som har plads til dig, hvis du følger linket HER!

Men herunder kan i se hvad jeg og konen har valgt som madplan i uge 42. Billeder fra resten af weekenden kommer løbende på, så hvis du er nysgerrig på menuerne fredag og søndag – så er det blot at følge indlægget her. Vi tyvstartede i øvrigt med en hygge-aften sidste torsdag i en garage fyldt med superbiler såsom Lamborghini og Ferrari i forbindelse med et særligt blogger-arrangement hos PARC FERMÉ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. (Læs mere om denne hyggelige aften HER!)

Jeg har valgt, at give de enkelte restauranter stjerner i forhold til om oplevelsen levede om til forventningerne (1-5 stjerner) 🙂

MANDAG

Restaurant at Hotel Clarion v/Københavns Lufthavn ⭐️⭐️⭐️

ANTIPASTI

Sprøde Grissinis – basilikums pesto – hjemmelavet aioli
DW_1PRIMO
Vitello tonnato
Tyndskåret kalvekød – tunsauce
DW_2SECONDO
Brasato al barolo
Rødvinsbraiseret oksekød – sauce – sauterede grøntsager
DW_3DOLCE
Affogato
Vanilje Is – espresso shot

TIRSDAG

Spuntino, Vesterbrogade 68, Kbh. V ⭐️⭐️⭐️⭐️

DW_4ANTIPASTI

Verdure surgelate e olive syltede grøntsager og oliven

Arrancinni med mozzarella og mayonnaise Crostini med ricotta og hestebønner
Stracciatella fra La treccia

Crudo af helleflynder med citron, grape, mynte og fennikel
Parma skinke 24 mdr. lagret fra Emilia Romagna

DW_5PRIMO
Linguine med parmesan og trøffel

DW_6SECONDO
Grillet kalvecoulotte med bagte tomater og masser af timian

DW_7DOLCE
Lun chokolade med kirsebær og vanilje is

ONSDAG

Restaurant Arti’kok, Hvidovrevej 92, Hvidovre ⭐️⭐️

ANTIPASTI
Oliven, saltmandler, smør rørt m. citronskal og øl samt hjemmebagt brød

DW_8PRIMO
Calamare (dybstegte panerede blæksprutter) m. aioli, citron og grøn salat

DW_9SECONDO
Saltimbocca m ovnstegte kartofler, stegesky, ovnbagte kvæder, græskarpuré og grønne bønner

DW_10DOLCE
Panna cotta ELLER gorgonzola m. honning-syltede nødder

TORSDAG

The italian, Vester Voldgade 25, Kbh. V ⭐️⭐️⭐️⭐️

DW_11ANTIPASTI
Saluimi misti
Udvalg af pølse og skinke

DW_12PRIMO
Caprese insalata
Økologisk bøffelmælks mozzarella, tomat og basilikum

DW_13SECONDO
Pancetta di miale
Langtidsbagt svinebryst, rosmarin kartofler, råmarineret grønkål, tomatsauce og parmesan

DW_14DOLCE
Panna Cotta
Hvid chokolade, æble, kokos og ananas

FREDAG

italy Søborg, Niels Bohrs Allé 2A, Søborg ⭐️⭐️⭐️⭐️

DW_51ANTIPASTIBRÆT
Blandede oliven, grissini, coppa, fennikel salami, prosciutto og pecorino

DW_52PRIMO
Skaldyrsuppe med fennikel, tomat og saltede kammuslinger

DW_53SECONDO
Grillet kalveculotte med rucola, tomat, salat, pommes frites, mayonnaise og kryddersmør

DW_54DOLCE
Mælkechokolade med panna cotta med bær syltet i marsala og cantuccini crumble

LØRDAG

DW_60DW_61Til privat fødselsdag i Rødovre, så her springer vi Italian Dining Week over. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SØNDAG

Maio Restaurant, Illum Roof Top i hjerte af København ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DW_71ANTIPASTI
Spødt æg med Grana Padano ost og svampe

PRIMO
DW_71Hjemmelavede Ravioli del Plin med trøffel smør, salvie og sort peber
DW_73SECONDO
“Fassona Piemonteisk” oksekæbe med Barolo sauce og kartoffel og rosmarinpuré

DW_74DOLCE
Tiramisu med chokolade cookie, kaffe og cappuccino skum

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *