Bilpendlernes værste mareridt


KøSom bilist, specielt i det Storkøbenhavnske, bliver man morgen efter morgen, dag efter dag udsat for lange køer på alle indfaldsvejene til vores kære hovedstad. Men som billedet herover viser, er der altså nogen som har det væsentlig værre. (Foto: China Daily)

Billedet viser hvorledes det ser ud, når pendlerne fra Bejings forstæder søger mod storbyen en tilfældig morgen.

Kina har i de sidste mange år været det land i verden, hvor man solgte flest biler. Op mod 25 millioner nye biler kommer der hvert år ud på de kiniesiske veje. Med alle disse biler og samtidig en dårlig infrastruktur ser man også problemer i trafikken. Problemet som vi i Danmark nok aldrig vil kunne forstå – Idet der ofte sker totale nedsmeltninger ude på vejene med lange køer som kan tage flere timer sågar dage at afvikle – Rekorden for en kø strakte sig over 100 kilometer og det tog 12 dage at få den opløst.

Vidste du, at…
…verdens længste trafikprop var 177 kilometer lang, mellem Paris og Lyon, på den franske motorvej tilbage i 1980? Det svarer altså til, at der er en  kø, som er længere end mellem København og Odense.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *