Den nye 2018 Ferrari Portofino afsløretFerrari Portofino_1Ferrari Portofino som er efterfølgeren til California T’en er netop afsløret ved 2017 Frankfurt Motor Show. V8’eren med det hårde cabriolet-tag er navngivet efter den italienske havneby Portofino. (Foto: Ferrari.com)

Ferrari Portofino_2Med den nye opbygning med lidt overvægt i aluminium, er det lykkedes at nedsætte vægten, så kan få mere performance ud af den velkendte 3,9 liters V8 med 600 hestekræfter. Tophastigheden skulle ha sneget sig op på 320 km/t og undervejs til tophastigheden rammer den henholdsvis 100 km/t på 3,5 sekunder og 200 km/t på 10,8 sekunder.

Ferrari Portofino_3Og ja, den er stadigvæk turboladet, SUK – siger nogen af jer. Men med turbo og lidt opgraderinger frigøres 40 ekstra hestekræfter i forhold til California’en. Lyden skulle efter sigende være blevet bedre, men stadigvæk ikke på niveau som 458 Italia

Ferrari Portofino_4Ligesom California’ens banebrydende design er Portofino igen en 2 + 2 coupé-cabriolet, hvor man anvender et hårdt folde-tag. Med taget nede, har Ferrari samtidig forbedret vindmodstanden med 30%. På bagsædet er der trods alt stadigvæk plads til et par børn eller voksne, men jeg tror ikke, at dem som har taget plads på række 2, håber på at det bliver en længere rejse.

⬇️ Se den officielle præsentationsvideo af Ferrari Portofino ⬇️

Så nu glæder jeg mig bare til næste års sommer, hvor jeg forhåbentlig selv kan få lov til at studere den nye dreng i klassen.

Se flere billeder af Portofino’en herunderFerrari Portofino_5Ferrari Portofino_6Ferrari Portofino_7Ferrari Portofino_8Ferrari Portofino_9Ferrari Portofino_10Ferrari Portofino_11Ferrari Portofino_12

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *