Det bedste til mit skæg 4


Professionel styling af hår og skæg /Styling værktøjer designet med inspiration fra barbersalonerAnnonce for OBH Nordica undefined_obh_nordica_logo_corporate_blackbd

Jeg er ofte på farten og har tidligere prøvet adskillige skægtrimmere til at holde mit skæg studset og velplejet. Som det nok ses, er jeg ikke decideret en ”hipster”, men jeg kan vældig godt li’ at skægget bliver en del af min identitet sammen med frisuren. Det altså ikke alle trimmere som lever op til det de lover, når man læser fabrikanternes salgsargumenter. Derfor var det også med lidt ”skepsis”, at OBH Nordica ville have mig til at teste og herefter anmelde deres nye skægtrimmer Attraxion Extreme, som de lancerer her i august måned.

Attraxion Extreme_7OBH Nordica Attraxion er en helt ny groomingserie for mænd. Designet er inspireret af professionelle salon værktøjer, så det gør det lettere at style hår og skæg. Derfor har man også lagt vægt på selve skærebladenes skærevinkel i Attraxion Extreme for at opnå det bedste klipperesultat.

Nordisk designAllerede ved første øjekast, er jeg smask forelsket i min nye titanium-farvet Attraxion Extreme. Den ligger perfekt i hånden og det digitale display med blåt lys giver mig fuldt overblik over, hvor lang tid jeg kan anvende trimmeren før den igen skal tilbage i oplade stationen. Udover det lækre design, så har Attraxion Extreme en smart finesse, som drejer tankerne over på min interesse for biler. De to smarte trykknapper på maskinen, som er ”tænd/sluk” samt ”speed” giver mig tre gear, jeg mener 3 valgfrie hastigheder for at give en præcis styling af mit skæg eller hår.

Attraxion Extreme_4Afhængigt af hvilken hastighed trimmeren arbejder ved, kan det genopladelige Li-ion batteri levere op til 135 minutters trådløs brug. Og den resterende batteritid, den valgte hastighed samt olieniveau vises også i det digitale display, så mangler jeg blot en indikator for næste service 🙂

Skærebladet i optimal skærevinkel med titanium belægning til præcis styling af hår og skægDen medfølgende rejsetaske er også total overskudsagtig. Den kan nemlig sørge for, at jeg altid har trimmeren samlet med de 6 afstandskamme, en rengøringsbørste, olie, trimmekammen og selvfølgelig opladestationen – Med de 6 afstandskamme og de selvslibende titanium belagte skær, som er justerbare i intervallet 0,5 mm – 2,5 mm med 0,5 mm nøjagtighed giver trimmeren mig mulighed for 28 forskellige længdeindstillinger.

Mange slags tilbehør giver multifunktionalitet til stylingNu har jeg altså valgt at tømme garagen, jeg mener toiletskabet for alle mine gamle skægtrimmere, til stor glæde også for min hustru, for at gøre plads til min nye øjesten; Attraxion Extreme og nu kan jeg næsten ikke vente til i morgen tidlig, så kommer den nemlig frem igen og klar til at tage endnu en tørn for at holde trit med min forfængelighed.

Attraxion Extreme_1


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 thoughts on “Det bedste til mit skæg

 • henrik@amazingcars.dk Indlægsforfatter

  Hej Mark
  Det er en rigtig god og fleksibel skægtrimmer med indstillinger helt ned til 0,5 mm med interval på 0,5 mm ligeså 🙂

 • Mark

  Har kigget lidt på obh attracion serien, på deres hjemmeside kan se at den mindste kam går fra 4-6 mm.
  Er der indstilling muligheder under det, altså 1,2,3mm eller Hvad??

 • henrik@amazingcars.dk Indlægsforfatter

  Det har faktisk været en rigtig både lækker, men også en rigtig god trimmer 🙂