NYHED – BENTLEY MED MERE POWER OG SKØNHED


Bentley Continental GTDe første billeder er sluppet ud af den helt nye, men også tredje generation af Bentley Continental GT. Den første blev lanceret tilbage i 2009 og er siden blevet Bentley’s mest solgte model, med over 70.000 eksemplarer på verdensplan. (Foto: Bentley.com)

Bentley Continental GTDen nye GT har man for opgraderet til et mere nutidigt udseende. Den har fået en bredere krop og en lidt lavere taglinje, så den ser lidt mere dramatisk ud. Bagenden med de store baglygter er fjernet til fordel for nogle mere strømlinet af slagsen. Alt i alt har man opgraderet bagenden så tilpas meget, at jeg godt kunne forveksle den lidt med Audi’s A7’er (måske er det bare mig)

Bentley Continental GT

Kabinen blander typisk britisk håndværk i læder og træ med højteknologisk teknik og elektronik. Og en meget lækker detalje set fra førerpladserne, er den nye 12,3” skærm i midterkonsollen. At man aldrig skal tvivle på at en Bentley er håndbygget ned til mindste detalje, fremhæves ved at man anvender 15 nuancer af finer og at hver Continental GT indeholder 310.675 sting, altså kun hvis du skulle undre dig.

Bentley Continental GTSom tidligere har man også smidt en W12-turbomotor i denne Continental GT’en. Den yder nu 626 hk mod tidligere 552 og har 900 Nm som er i stand til at få tophastigheden op på 333 km/t. De 0-100 km/t klares på søle 3,7 sekunder.

Bentley Continental GTEt nyt el-system på 48 Volt, som også ses i den nye Audi A8, gør at bl.a. undervognen kan styres mere præcist – som gavner sikkerheden og komfort.

Den nye version af Continental GT’en forventes at være klar hos forhandlerne i starten af 2018. Prisen er endnu ikke fastsat, men frigives når vi er tættere på lanceringen. Der skulle være mulighed for at se den før, i forbindelse med Frankfurt Auto Show den 12. september 2017.Bentley Continental GTBentley Continental GTBentley Continental GTBentley Continental GT

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *