Til interaktiv kunstudstilling i Øksnehallen


Olympus Perspective Playground_1Tirsdagen aften bød på en invitation til åbningen af Olympus Perspective Playground i Øksnehallen. En kunstudstilling med interaktive og walk-in installationer skabt af internationale anerkendte kunstnere. Efter at ha været i 6 forskellige lande og haft mere end 350.000 besøgende, er det nu Københavns tur til at kunne byde gæster indenfor til Olympus’s kunstudstilling. I perioden 28. juni til 23. juli vil det være muligt at opleve kunst gennem øjet af et kamera i Kødbyen på Vesterbro ganske gratis.

Olympus Perspective playground_3Lad nu vær med at lade jer afskrække af ordet ”kunst”. Udstillingen er nemlig opdelt som 14 forskellige legepladser, hvor børn og voksne på lige fod kan hygge sig med de mange muligheder der gemmer sig i de forskellige legepladser.

Olympus Perspective Playground_2Udstillingen blev erklæret åben af Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, som var meget stolt af, at Olympus for første gang havde valgt at lægge vejen forbi København. Herefter kunne alle os ”særligt” inviterede afprøve de spændende legepladser.

Olympus Perspective Playground_5(Foto af mit højre iris forstørret rigtig mange gang 🙂 ) – Perspective Playground understreger vigtigheden af objektiver og optiske teknologier i kameraer, biovidenskab og medicin. Med budskabet ’Experience Art Through the Lens’ mødes imponerende kunstværker med fotografi og videnskab på udstillingen. Forskellige installationer inviterer besøgende til at udforske fascinerende detaljer gennem øjet af et Olympus kamera (Har du ikke et kamera med, så kan det lejes ganske gratis ved indgangen og hukommelseskortet med billederne kan tages med hjem som et minde)

Olympus Perspective Playground_4Som skrevet før, er der gratis entré og åbningstiderne er: 28.06.2017 – 23.07.2017, søndag-torsdag mellem 10 – 20; fredag og lørdag 10 – 22. Få flere oplysninger på www.perspectiveplayground.dk


Synes Du, det ser sjovt ud? – Så tag familien med en tur indenfor og leg med kameraer – Det regner helt sikkert alligevel 😉


(indeholder reklamelinks)

Mangler du et kamera til ferien – Så kan du blandt andet købe dit Olympus kamera HER!


Se flere stemningsbilleder fra kunstudstilling herunder Olympus Perspective Playground_6Olympus Perspective Playground_16Olympus Perspective Playground_7Olympus Perspective Playground_8Olympus Perspective Playground_9Olympus Perspective Playground_10Olympus Perspective Playground_11Olympus Perspective Playground_12Olympus Perspective Playground_13Olympus Perspective Playground_15Olympus Perspective Playground_17Olympus Perspective Playground_18

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *