Mine favorit solbriller lige nu


Ray-Ban I de sidste mange årtier har italienske Ray-Ban været dominerende med deres bud på ikoniske solbriller som Wayfarer, Clubmaster og Aviator inden for solbrille-industrien – solbriller som fortsat er yderst moderne i dag.

Jeg faldt pladask for denne unisex model til under 1.000 kroner (25% rabat lige nu) med det frække navn RB3016 Clubmaster WO366, som siden lanceringen tilbage i 2009, er kåret som én af de mest populære modeller i verden. Med farvesammensætningen Sort Guld på den kantløse model, har jeg atter fået en solbrille som kommer til at sidde på mit hoved rigtig meget denne sommer 🙂

(Indeholder reklamelinks)

Se mange flere Ray-Ban solbriller til gode priser hos SmartBuyGlasses.dk

Som altid er Ray-Ban indbegreb af garanti for kvalitet og solbeskyttelse. Min nye solbrille er fremstillet i polycarbonat glas som er behandlet med en ”anti-rids” overflade, som tillader at kunne modstå min daglige brug både på arbejde.

Men hvilken solbrille anvender du selv?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *