Formel 1 konkurrence – Aserbajdsjan 25


2017 polo frontFormel 1 karavanen er nu nået til Aserbajdsjan og Baku City Circuit som er en bane der regnes for den hurtigst bybane i hele Formel 1-kalenderne. Allerede i forbindelse med træning, viser banen sig at være teknisk svær, hvor flere kørere allerede har mødte væggene i de snævre gader og hvor overhaling blive svær. Jeg tør ikke komme med et bud på Kevin Magnussen’s slutplacering, men jeg er optimist på hans vegne. Og håber at begge Haas-racere får point denne weekend.

Nåh, ikke mere snak Nu får i lov til at komme med jeres mening:) Jeg har i denne uge også den nye flotte 2017 GP-polo, som jeg kan tilbyde som præmie, altså med mindre der er nogen som meget hellere vil vinde 2016 versionen :).

Hvis du gerne vi vinde en polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

# Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

# Det vil være skønt, hvis i samtidig gad at følge min blog

Husk nu, jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet skydes i gang, søndag kl 15:00

Jeg sætter 1 ny polo (størrelse ukendt, da jeg ikke har fået nye tilsendt) sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle 🙂

Jeg krydser igen fingre for at Kevin kan køre en top-10 placering hjem igen.

God weekend 🙂2017 polo bagside


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

25 thoughts on “Formel 1 konkurrence – Aserbajdsjan