Politibil optages i Guinness Book of Record 1


Bugatti Veyron politibilPolitiet i Dubai skriver sig ind i Guinness Book of World Records med verdens hurtigste patruljevogn

Book of Record (foto: emirates247.com) Generalmajor Abdullah Khalifa Al Marri, som er øverstkommanderende i Dubai’s Politi modtog Guinness certifikatet fra Guinness Book of World Records for den hurtigste politipatrulje i verden ikraft af deres Bugatti Veyron.

Selve ceremonien, blev afholdt ved det 11. internationale topmøde for de bedste Politi Applikationer, og blev overværet af et par højtstående embedsmænd samt en række af Dubai’s politistyrke. Hastigheden for en Bugatti Veyron, som nu er den hurtigste patruljevogn i verden, er på hele 407 km/t. Den overgår nu den tidligere rekord, som var registreret hos en politistyrke i USA, der brugte en Lamborghini, hvis tophastighed nåede 360 km/t

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

En billig tur til Dubai – Køb din billet HER!

Bugatti Veyron’en er en del af Dubais politi store vognpark af patruljevogne, som også omfatter følgende modeller: McLaren MP4-12C, Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Mercedes SLS AMG, Roush Mustang, Bentley Continental GT, Audi R8 V01 Plus, Aston Martin One-77, Nissan GTR og Mercedes SL36 AMG ydermere ses også en BMW M6 Gran Coupe og Mercedes G36 AMG som er modificeret af Brabus.

Læs også “Bugattien bliver den næste politibil i Dubai” HER!

Politiet i Dubai indkøbte Bugatti Veyron’en til deres vognpark med det formål at øge sikkerheden ved de vigtige turiststeder såsom Khalifa Tower, Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevard samt at intensivere interessen for biler, maskiner og udstyr og for at holde trit med de højeste internationale standarder og nye teknologiske og videnskabelige opdateringer, som vil bidrage til at forbedre sikkerheden og fremme turismen i Dubai.

I videoen herunder ses et udpluk af nogle af Dubai’s politibiler


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Politibil optages i Guinness Book of Record