Berlins skattekammer – Classic Remise


Classic Remise_01
Denne uge havde jeg muligheden for at tyvstarte foråret med en tur til Berlin. Temperaturen havde lige sneget sig op på de 2 cifre. Alligevel valgte jeg, at søge indenfor i ”Meilenwerk” som også er kendt under navnet Classic Remise. For herinde i bygningen som ligger i den nordvestlige del af Tysklands hovedstad, er der noget som er et “Must-see”, når man er i Berlin og er bare en anelse bilinteresseret.

Se stemningsvideoen fra besøget herunder

Classic Remise har tidligere været brugt til opbevaring af sporvogne. Men efter en omfattende restaurering, rummer den nu flere bilforhandlere heriblandt Berlins Ferrari-forhandler, adskillige værksteder, klargøringsværksteder og ikke mindst et utal af biler lige fra ældre klassiske biler til nyere superbiler.

Classic Remise_2Går man rundt og bliver lun på at gøre et kup. Er der en stor del af bilerne som er til salg. Men er det bare oplevelsen med de mange lækre biler, som man er på udkig efter. Så er en stor del af remisen indeholdende glas garager i to etager. Her holdes intet skjult for offentligheden og det er såmænd ganske gratis at færdes rundt herinde.

For 2 år siden besøgte jeg også Classic Remise – Du kan læse om besøget HER!

Fik du ikke nok biler i videoen, så er her lidt flere fra min tur rundt i Classic Remise

Classic Remise_3Classic Remise_4Classic Remise_5Classic Remise_6Classic Remise_7Classic Remise_8Classic Remise_8Classic Remise_9Classic Remise_10Classic Remise_11Classic Remise_12Classic Remise_12Classic Remise_13Classic Remise_14Classic Remise_14Classic Remise_15

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *