88 superbiler parkeret i glasbure


Turen til Berlin skulle byde på masser af gode spots på gaderne. Men på grund af dårligt vejr, kunne jeg i stedet glæde mig over et fantastisk sted, som er et “must-go”, hvis Du bare er lidt interesseret i biler.

Navnet, Classic Remise – Berlin, er selvom navnet siger “classic”, andet end klassiske biler. Nuvel en stor del er fra den lidt ældre årgang. Men en tur rundt i det 12.000 kvadratmeter store og tidligere historiske sporvogns depot afslører også, hvorfor det er et af de mest attraktive bil-locations i Berlin. I den ene hal står omkring 88 superbiler parkeret i 2 plan i hver deres glasgarage. Et fantastisk syn som ikke kan beskrives med ord, men som du selv bør opleve, hvis du tager en tur til Berlin.

I den anden ende af bygningen ligger bilværkstederne side om side, her er det benzinduften samt sorte fingre som er karakteristiske. I et af værkstederne skal en Ferrari 16M Scuderia lige checkes, hos naboen har man en Ferrari 575M inde og i et tredje er det en Porsche 911 Carrera S som bliver gennemgået og klargjort inden den skal fragtes ud til en tilfreds ejer.

Hvis man skal pege på et lille minus, så er det selve indespærringen bag glasvinduerne af alle disse fede biler. Jeg nævner blot få af dem da, da galleriet kan nydes længere nede i artiklen, men Ferrari 599 GTO, Lamborghini Countach, McLaren MP4, BMW I8 samt mange mange flere?..


Se video fra Classic Remise i Berlin

Amazing cars in Classic Remise in Berlin (Part1)

Amazing cars in Classic Remise in Berlin (Part2)


Konceptet og baggrunden: Classic Remise er en blanding af “levende museum” parkeringshus og servicecenter som åbnede tilbage i 2003. Ud over de mange forhandlere med tilhørende showrooms, workshops og andre specialister som har specialiseret sig i klassiske biler, kan man leje de bemærkelsesværdige garager i glas. I disse holdes køretøjerne klimatiseret og bevogtet. Indehaveren har altid adgang til deres køretøj, men samtidig står bilerne til offentligt skue for alle bilinteresseret. – Der er gratis adgang og adressen er Wiebestraße 36 – 37, 10553 Berlin.