The Snow Tour og Team Galag i København


TheSnowTour_1På en regnfuld og meget kold februar dag, hvem andre end mig tropper op foran AC Hotel Bella Sky ved København. Okay så også lige en flok andre bilentusiaster som havde fået nys om, at et par specielle biler ville dukke op på Amager den 25. februar.

TheSnowTour_8Vintermånederne er som regel en kedelig periode for en bilblogger. Så da man i starten af februar kunne læse sig frem til at The Snow Tour, som indtil for nyligt var et ukendt fænomen, ville komme forbi København. Så var det om at sætte kryds i kalenderen den 25. & 26. februar.

TheSnowTour_2The Snow Tour er et arrangement som gutterne fra Team Galag (et team fra Saudi Arabien som mest er kendt, for deres deltagelse i Gumball 3000, hvor de tilbage i 2013 stillede til start med deres Batmobil) står bag. Gutterne fra Team Galag og blandt andet den professionelle freestyle skiløber og racerbil entusiast Jon Olsson, der i øvrigt også er en flittige deltager ved Gumball 3000, stiller til start i The Snow Tour som ikke er et racerløb, men mere en hyggetur, hvor destinationen skal ende med at komme ud at køre på en frossen sø.

TheSnowTour_3Foran indgangen til Hotel Bella Sky, kunne man i løbet af eftermiddagen og de sene aftentimer møde 6 af de biler som skal med hele vejen. En BMW M6 på russiske nummerplader, en Ford Focus RS og en ældre Porsche 911SM som er kommet hertil fra England, samt den vilde og specialfremstillet Praga R1R med næste 400 hk, den voldsomme Mercedes-AMG GT-S som i daglig tale også hedder Mercedes-AMG TG3 og har den kæmpe hækvinge og sidste med ikke mindst den vanvittige ”Batmobil” som er bygget på en Lamborghini Gallardo med hjælp fra den svenske bilproducent Koenigsegg.

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Vinterdæk til den frosne sø, Køb dem billigt HER!

De tre sidstnævnte vilde biler blev også luftet flittigt i løbet af eftermiddagen. Flere af de fremmødte var sågar heldige med at få en tur rundt på de omkringliggende veje.

Bestil din flybillet til Nordsverige billigt HER!

I videoen herunder, kan du se og høre de 3 fede biler og blandt andet se den blå Praga R1R brænde gummi af i en veludført “donuts”

Der er afgang tidlig søndag morgen kl. 9.00 – Så er du morgenfrisk, kan du nå at opleve dem endnu 🙂

Se flere billeder fra lørdagens The Snow Tour herunder

TheSnowTour_9TheSnowTour_7
TheSnowTour_5TheSnowTour_6TheSnowTour_10TheSnowTour_11TheSnowTour_12TheSnowTour_13TheSnowTour_14TheSnowTour_15TheSnowTour_16TheSnowTour_17TheSnowTour_18TheSnowTour_18TheSnowTour_19

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *