Mike Tyson’s Ferrari F50 til salg


Ferrari F50 - Mike Tyson_1Normalt vil man nok betænke sig ved at skulle købe en bil af en person med ansigtstatoveringer, men så alligevel ikke denne gang. Denne er gang er det en Ferrari F50, som var en af de mest populære superbiler i 1990’erne. Der blev kun solgt 50 eksemplarer i USA, så det vil helt sikkert tiltrække mange entusiaster for at få muligheden til at eje sådan én. Bare det at komme i nærheden af en Ferrari F50 er en sjældenhed. (Foto: duPont Registry)

Ferrari F50 - Mike Tyson_2Så har du lidt håndøre tilbage på bankbogen så burde du pakke dine rejsetasker og tag en tur til Amelia Island Concours. Her kommer biler fra hele verden hvert år til RM Sotheby auktion. Dette års allerstørste attraktion blandt Ferrari samlere, bliver netop omtalte Ferrari F50, fordi netop denne model har været ingen ringere end Mike Tyson’s

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Rejs sommeren i møde – Book din ferie nu – HER!

imageMed kun lidt over 9000 kørte kilometer, må standen af bilen tale for sig selv. Hovedsagelig var F50’eren en neddroslet Formel 1 bil, med 520 hk og omdrejninger optil 10.000. Den er sat til en pris mellem 2,2 og 2,4 millioner dollars (omregnet til omkring 17 millioner kroner), men jeg tror at kendiseffekten trækker den yderligere op. Så er Du interesseret, så kontakt endelig RM for at placere dit bud. – Det ville være skønt med en F50’er på dansk jord. Auktionen starter lørdag den 9. marts kl. 11 – USA-tid.

Sommer- eller vinterdæk, Køb dem billigt HER!

Nyd de lækre billeder og fortsat god tirsdag

//Henrik

Ferrari F50 - Mike Tyson_5Ferrari F50 - Mike Tyson_6Ferrari F50 - Mike Tyson_3Ferrari F50 - Mike Tyson_7Ferrari F50 - Mike Tyson_8Ferrari F50 - Mike Tyson_9Ferrari F50 - Mike Tyson_10Ferrari F50 - Mike Tyson_11Ferrari F50 - Mike Tyson_12