Dining Week 2017 – Aamanns Etablissement


DW 2017 - Aamanns_1Lørdagen blev vores sidste tur i byen, altså i forbindelse med årets Dining Week 🙂 – og dagen i dag bød på frokost hos Aamanns med dejlige smagsindtryk og lækre råvarer, smukt anrettet.

DW 2017 - Aamanns_2Med lidt trange kår, men med en rigtig hyggelig atmosfære i lokalet på Øster Farimagsgade, fik vi anvist pladserne ved siden af baren. Og trods pladsproblemerne, kunne det ikke rykke ved, at det blev en af de bedst smagsoplevelser både når det gælder DW, men også blandt alle de steder som har serveret frokost for os.

DW 2017 - Aamanns_9DW 2017 - Aamanns_10

Her kan i se menuen hos Aamanns Etablissement

DW 2017 - Aamanns

Herunder en beskrivelse og stemningsbilleder fra lørdagens Dining Week hos Aamanns

DW 2017 - Aamanns_3Vi tilkøbte et par velsmagende økologiske saft til den lækre frokostanretning – En smuk blanding af alt det pålæg som vi elsker. Fisk, fjerkræ, okse- og svinekød samt ost alt fremstillet af danske råvarer, hvad mere kan man forlange.

DW 2017 - Aamanns_4Vi lagde ud med den lækre og velsmagende røget laks med tilbehør og nød herefter i stor stil også de 4 øvrige forskellige pålægsvarianter – lun hjemmelavet leverpostej, hønsesalat, tatar og en fast ost. Lyder det kedeligt, så kig lige på billederne en gang til og tilfør hver enkelt stykke pålæg ekstra superlativer og lækket tilbehør, så sælger det sig selv meget bedre ikk’? 🙂

DW 2017 - Aamanns_5DW 2017 - Aamanns_6DW 2017 - Aamanns_7DW 2017 - Aamanns_8

Se anmeldelsen fra fredagens Dining Week hos GURU HER!

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *