Første Lamborghini Centenario er leveret til UAE Sheik


Lamborghini Centenario_1Endelig – for det har været en lang ventetid. Den første Lamborghini Centenario er nu blevet leveret. Den heldige og første modtager af den meget sjældne italienske superbil er en Sheik fra De Forenede Arabiske Emirater. (2xFoto: GTspirit)

Lamborghini Centenario_2Den første af de kun 20 coupéer Centenario bliver leveret i en meget interessant orange nuance. Ud over de 20 coupéer, vil yderligere 20 cabrioleter snart blive leveret til deres respektive ejere, hvilket med en simpel hovedregning, bringer den samlede produktion af Centenario op på 40 køretøjer.

Lamborghini Centenario_3(Foto: AutoGespot.de) – Centenario blev afsløret ved sidste års Geneve Motor Show, og bliver leveret med en V12 indsugnings-motor der sørger for at den får 770 hk og 690 Nm drejningsmoment. Dette giver den en imponerende præstation. Den klare en acceleration fra 0 til 100 km/t på blot 2,8 sekunder og 0 til 300 km/t på søle 23,5 sekunder og som om det ikke var nok, så er der endnu mere power i Centenario’en for speedometernålen fortsætter et stykke over de 350 km/t altså for dem der har disse muligheder.

Fik du i hilst på Batmobilen i mit sidste indlæg “The Snow Tour og Team Galag i København”  ellers kan du gøre det HER!

Denne yderst sjældne Lamborghini model er sat i produktion som en hyldest og for at ære Lamborghini’s grundlægger Ferruccio Lamborghini på hans 100-årsdag.

Se Lamborghini’s præsentation af Centenario herunder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *