Fredag aften byder på en oplevelse i det indiske køkken – GURU oser af lækker indretning som skaber fantastiske rammer for gæsterne uden at man tænker “Bollywood”.
Med et personale som arbejder yderst dedikeret og sørger for en afslappende atmosfære.
Her kan i se menuen hos GURU
Herunder en beskrivelse og stemningsbilleder fra fredagens Dining Week hos GURU
Så er vi klar til at starte med forretten – med pappadams (som jeg må tilstå, smager bedre i hjemmekøkkenet) samt et mix af krydrede nødder som ekstra tilbehør til de indbagte Masala kongerejer.
Et hurtig spring over til hovedretten med den velkendte indiske ret Chicken Tikka Masala, som fik svedperlerne til at springe frem på pandebrasken, samt stegte kartofler, basmati ris og naanbrød som gudskelov kunne afbøde den spicy kylling.
Punktummet blev sat med en lækker og meget farverig dessert og ydermere med et navn som jeg aldrig ville have forbundet med is – “Kulfi”
Er det for meget at ønske, at de store iskiosker kunne udvide sortimentet med lidt asiatisk isglæde😊.
Se anmeldelsen fra torsdagens Dining Week hos Mes HER!
Følg med i morgen, når vi besøger Aamanns Køkken
(Dette indlæg indeholder annoncelinks)
Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!
Nyd lidt flere stemningsbilleder fra GURU herunder