Dining Week 2017 – Mes


DW 2017 - Mes_1I dag torsdag gælder det Restaurant Mes, en restaurant som åbnede for lidt over en måned siden på Jarmers Plads i København. Det er Mads Rye Magnusson, som tidligere har slået sine folder på bl.a. Falsled Kro, Geranium og senest Restaurant Bodil på Vesterbro, som nu åbner Mes. (Nederste i artiklen, kan du læse Mads’ tanker om at åbne sit eget)

Her kan i se menuen hos Mes

DW 2017 - MES

Herunder er beskrivelse og stemningsbilleder fra torsdagens Dining Week hos Restaurant Mes

DW 2017 - Mes_2Restaurant Mes er Dining Week bedste besøg indtil nu. Og der skal meget til at overgå dette sted.

DW 2017 - Mes_3Både maden, betjeningen og indretningen var dybt professionel og man kunne sagtens fornemme at de ansatte på dette sted elsker mad.

Både forret og dessert ville man ønske aldrig ville stoppe.

DW 2017 - Mes_1Forretten som var skoleagurker med creme, søkogte rejer toppet med karse, blev serveret på strandsten og skulle spises med fingrene. DW 2017 - Mes_4Desserten blev serveret i en brændende varm skål, da det var flydende varm chokoladeskum.

DW 2017 - Mes_5Og hovedretten var bare fantastisk❤️ kalvespidsbryst med blød kartoffel som var som en tyk flydende sovs serveret med små kartofler drysset med løgtern.

Inden hovedmenuen, fik vi en snack – som var meget speciel både i smag og servering. Billederne må tale for resten.

DW 2017 - Mes_6DW 2017 - Mes_7DW 2017 - Mes_7

Se anmeldelsen fra onsdagens Dining Week hos Sticks’n’Sushi HER!

Følg med i morgen, når vi besøger GURU

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!

Her er hvad Mads siger om sit nye projekt Mes ”Jeg har igennem noget tid ledt efter de perfekte lokaler til mit eget projekt og det er nu lykkedes. Jeg glæder mig utroligt meget til at åbne dørene til Mes og give gæsterne en masse fantastiske mad- og vinoplevelser. Mes tilbyder ’affordable luxury’ og jeg har set meget indad i udviklingen af menu- og vinkort, hvilket også er hvorfor restauranten hedder Mes (”mine” på fransk). Jeg serverer kun retter og vine, som jeg selv ville elske at blive præsenteret for. Vinene er udelukkende fra Tyskland og Jura, og jeg garanterer, at der er spændende smagsoplevelser til alle ganer, og der bliver mange interessante vine at vælge imellem. ”

Nyd lidt flere stemningsbilleder fra ugens hidtil bedste oplevelse

DW 2017 - Mes_8DW 2017 - Mes_9DW 2017 - Mes_10DW 2017 - Mes_11

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *