Dining Week 2017 – Sticks’n’Sushi


DW 2017 - Sticks'n'sushi_1Så blev det tredje dagens kulinariske oplevelse – På Gl. Kongevej 120 ligger the ”Grand Old Lady”. I et gammelt antikvariat har DW 2017 - Sticks'n'sushi_3Sticks’n’Sushi indrettet sig i 2 etager med køkken & lounge i underetagen & restaurantområde i overetagen.
Sticks’n’Sushi er ikke et overraskelsernes sted for os. Faktisk hører sushi-restauranten på Frederiksberg til en af vores favoritsteder, når det gælder det japanske køkken.
DW 2017 - Sticks'n'sushi_2Restauranten med sin pejs og gamle bøger som dekoration, giver en hyggelig
stemning.

Her kan i se menuen hos Sticks’n’Sushi

DW 2017 - Sticks'n'Sushi

Herunder er beskrivelse og stemningsbilleder fra onsdagens Dining Week hos Sticks’n’Sushi 

Vi har altid vores faste vaner med hvad som vi bestiller, når vi besøger Sticks’n’Sushi. Så det var med lidt skepsis, at vi sprang ud i Dining Week menuen, da den afveg fra de sikre vindere.

DW 2017 - Sticks'n'sushi_4Forretten med ebi hapser og krabbe kroketterne gik rent ind og gav os tiltro på at resten ville forløbe som vanligt.DW 2017 - Sticks'n'sushi_5Vi valgte til menuen at bestille deres lækre og forfriskende alkoholfrie cocktail Virgin Hana & Hotaru.

DW 2017 - Sticks'n'sushi_6Hovedretten med de 3 sushi stykker og de 6 makiruller, var måske lidt for laksedomineret, hvilket overskyggede de øvrige

DW 2017 - Sticks'n'sushi_7Da sticks er den anden halvdel af menuen, var der store forventninger til de varme retter – Men det blev lidt af en fuser igen, da laksen og en lidt for “fed” svinekøds sticks samt miso suppen ramte helt ved siden af begge vores smagsløg.

DW 2017 - Sticks'n'sushi_8DW 2017 - Sticks'n'sushi_9Så nu var der kun den ekstra tilkøbte dessert, som kunne rede aftenens helhedsindtryk. Gudskelov skuffede denne ikke, kokoskage og hvid chokolademousse til kr 45,- samt cremé brülée, vanille is samt Macel chokoladekage til kr 85,- og 2 cafe latté satte et punktum for en noget skuffende oplevelse.

DW 2017 - Sticks'n'sushi_10Men det afskrækker os ikke for at vende tilbage, det skal blot være til vores egne favoritter.

Se anmeldelsen fra tirsdagens Dining Week hos Horizon at Hilton HER!

Følg med i morgen, når vi besøger den udsolgte restaurant Mes

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *