Pagani Huayra smider toppen


Pagani Huayra Roadster_1Så er der gode nyheder for alle med trangen til smukke biler uden tag. Pagani har nemlig lige smidt bomben efter længere tid med rygter – Pagani’s model Huayra har nemlig smidt toppen og det er de egentligt sluppet rimeligt godt fra – Men bedøm selv de billeder som er tilgængelige fra Pagani.com

Pagani Huayra Roadster_2Den ligner meget basis-modellen, altså coupéen – Men alligevel har man fået lidt ændringer tilført den smukke bil. Fronten og siden har fået et facelift, mens motoren er præcis den samme som i coupéen. Se mere HER!

Pagani Huayra Roadster_3Den vil kun blive fremstillet i 100 eksemplarer altså ligesom coupé-modellen og alle 100 er forhåndssolgt som der er kutyme med disse hyperbiler. Pris: 17 millioner kroner uden afgift.

Se videoen som Anders, sendte ind af 2 smukke Pagani Huayra i Dubai med top i linket herunder.

To Pagani Huayra side by side

Pagani Huayra Roadster_4Pagani Huayra Roadster_5

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *