To Pagani Huayra side by side 3


Huayra_1Jeg har endnu ikke spottet min første af de kun 100 eksemplarer som der bliver produceret af Pagani Huayra. Så tro mig, når jeg skriver, at det vakte stor begejstring for mig, at Anders Kjærgaard, som til dagligt er bosat i Dubai, sendte mig hele 2 stk. Pagani Huayra parkeret “side by side”

Se den også som Dagens SPOT HER!

Ialt 1.440 heste fordelt i de 2 skønheder. 12 cylindre i hver af de to 6-liters Mercedes-Benz AMG motorere med to turboladere. Topfart på 383 km/t og 0 – 100 klares på 3 sekunder.

Se også videoen med de to smukke superbiler

Mit prisgæt for begge ligger omkring 40 millioner kroner med danske nummerplader på.

Ikke mere snak, nyd de 2 skønheder herunder

Huayra_3Huayra_4Huayra_6Huayra_2Huayra_6
Huayra_7Huayra_8Huayra_9Huayra_10Huayra_11


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 thoughts on “To Pagani Huayra side by side