Tirsdag den 14. februar betyder også Valentinsdag ❤️. Vi er kørt ud til Københavns Lufthavn på denne kærlighedsdag og i dag holder vi vores Dining Week på Hotel Hilton i de lækreste omgivelser. Så hvis vi i går roste Hotel Frederiksdals for deres indretning og omgivelser. Så har Hotel Hilton slået dem allerede inden maden er serveret.
Her kan i se menuen hos Horizon at Hilton
Herunder er beskrivelse og stemningsbilleder fra tirsdagens Dining Week hos Horizon at Hilton.
I modsætning til i går, bliver alle gæster serviceret samtidig i dag. Forretten som er en Bisque, starter ud med, at de velklædte tjenere placere en tallerken med 3 tomater og lidt løg – Vi kunne høre at folk på nabobordene, begyndte at smagsprøve inden suppen blev hældt over. Om det var uvidenhed eller blot sulten som var sat ind – er uvis.
“Suppen” havde en dejlig cremet konsistens og smagte skønt med den lækre hummersmag
Gør-det-selv Culotten var en yderst lækker måde at få den serveret på. Den rosafarvet steg fik dog os begge til at tænke på hamburgerryg og smagen trak også i den retning. Ikke det vi havde forventet af et stykke oksekød.
Desserten derimod, en af vores favoritter – Vanille Créme Brûlée – satte et smukt punktum, dog skal siges at sidetilbehøret ikke levede op til vores smag. Den syrlige solbærsorbet blev høfligt tilsidesat.
Alt i alt skal besøget i aften roses for de eminente rammer med udsigt til den travle lufthavn, god betjening og de 3 retter som gjorde det godt sammen.
Flere stemningsbilleder nederst i artiklen
Se anmeldelsen fra mandagens Dining week hos Restaurant Frederiksdal HER!
Følg med i morgen onsdag, når vi besøger Sticks’n’Sushi
(Dette indlæg indeholder annoncelinks)
Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!