Dining Week 2017 – Restaurant Frederiksdal


DW 2017 - Frederiksdal_1Så er årets Dining Week skudt i gang og i hele uge 7 kan alle danskere slå sig løs i Europas største restaurantfestival. Fællesnævnerne for festivalen er at de forskellige restauranter som er med skal servere en 3-retters menu til 215 kroner pr. person incl. en Pellegrino mineralvand som også er en af virksomhederne bag arrangementet.

DW 2017 - Frederiksdal_2Mandagens besøg starter hos Restaurant Frederiksdal – Og som beskriver sig selv således: Restauranten på Hotel Frederiksdal ligger med en smuk udsigt over Mølleåen. Store vinduespartier ud mod åen bringer naturen indenfor og lyser hele rummet op. Den dejlige atmosfære understeges af møbler med en fantastisk komfort. Læn dig tilbage og nyd stemningen – og lad dygtige kokke forkæle dig med smagsoplevelser imens.

Her kan i se menuen hos Restaurant Frederiksdal

DW Rest Frederiksdal

Herunder er beskrivelse samt stemningsbilleder fra mandagens Dining Week besøg hos Restaurant Frederiksdal

DW 2017 - Frederiksdal_3Vi fik anvist vores pladser i det hyggelige lokale lige ned til Mølleåen. – Desværre fik vi ikke bord ved vinduet, for udsigten inden mørket faldt på var virkelig smuk.
Vi startede med at få serveret vores drikkevarer, som blev et glas økologisk italiensk rødvin (spørg gerne, hvis i vil vide hvilken vin som man anbefalede?) samt en PepsiCola til fruen – en skulle jo køre bilen hjem.

DW 2017 - Frederiksdal_4Mens vi ventede på forretten, kunne vi smæske os i de baconkrydrede mandler samt de lækre kuvertbrød.

DW 2017 - Frederiksdal_5Så fik vi forretten og det smagte lige så fantastisk som det så ud. Rimmet laks og de lækreste hjemmebagte boller, med saltet smør og hvidløgspesto-smør.

DW 2017 - Frederiksdal_6Efter en lille pause kom hovedretten ind. Og hold nu op nogle lækre flæskesvær der var på det stykke flæskesteg – det er nok de bedste svær jeg nogensinde har smagt. Pyha vi er allerede ved at være mætte nu, for portionerne er rimelige store.

DW 2017 - Frederiksdal_7Så til den grande finale – Desserten pannacotta med After Eight iscreme og havtorn kompot som blev en anelse sukkerchok agtig, men vi overlevede.

Det var godt nok et lækkert sted, hvor maden og den gode betjening helt klart er noget som vi vil anbefale til jer andre.

Der er stadigvæk ledige pladser i løbet af ugen – Bestil dine billetter HER!

Følg med i morgen, når vi besøger Horizon at Hilton

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *