Kendt musiker producerede min YouTube jingle 6


YouTube_jingleFor snart 3 år siden besluttede jeg, at min blog og Facebook-side med alle billederne af de flotte biler også skulle følges op med en tilhørende YouTube kanal. Interessen for bilerne giver mig jo store muligheder for at komme vidt omkring i miljøet og for det meste kommer jeg tættere på begivenhederne ved de forskellige events end andre.

Så derfor lå det mig meget på sinde, at biler mange gange tager sig endnu bedre ud på video. Så da først kanalen blev etableret i april 2014 og jeg kom i gang med at få lavet de første videoer. Besluttede jeg mig for at Youtube kanalen skulle have en fast kendingsmelodi på 5-10 sekunder, som man ville genkende hver gang man kiggede med – Med andre ord ”Lydidentitet”, som det også så smukt kaldes.

Først søgte jeg blandt kendte musiknumre som kunne give mig det, jeg ledte efter. Jeg landede allerførst på det danske band med det relevante navn, Turboweekend som lugter lidt af biler ikk’? – Det blev nummeret ”Trouble is” som jeg skyndte mig at downloade, og her fandt jeg et brudstykke som blev AmazingCars første jingle. (Hør den i en af mine videoer HER!)

Efter at ha’ brugt Turboweekend-jinglen i et par måneder, følte jeg, at jeg måtte tage skridtet fuldt ud. Jeg ville se om det var muligt at få produceret min egen jingle – Og helt ude af det blå, fra en helt uventet kant. Viste det sig, at en af mine danske følgere, Kolja – som er bosat i Los Angels. Han havde vundet en Kevin Magnussen t-shirt i en af mine konkurrencer på Facebook – Så da snakken faldt på, hvorledes jeg skulle få fremsendt t-shirten til ham, kom det frem at hans bror snart skulle over og besøge ham.

Jeg fik broderens navn og adresse på Nørrebro, så nu kunne t-shirten afleveres og komme over Atlanten til sin retmæssige ejer. Min nysgerrighed med vinderen fra USA og hans familie vidste sig dog, at føre mig tættere på drømmen om min helt egen jingle. Det viste sig nemlig, at jeg var havnet i en familie, hvor Kolja’s brødre er musikalske talenter. Brødrene Janus Nevel Ringsted fra det danske band Spleen United og Birk Nevel fra WhoMadeWho kunne måske hjælpe mig med at få produceret min første jingle. Det blev Birk Nevel, som efter lidt overtalelse fra Kolja, gik i gang med processen og endte til slut ud med 3 forslag som var produceret i forskellige versioner som jeg skulle vælge imellem.

KLIK PÅ OVENSTÅENDE VIDEO OG HØR JINGLEN !

Efter et par dages betænkningstid, hvor jeg spillede de enkelte jingler konstant og hele tiden. Endte jeg til sidst med at vælge jinglen ”hårdt” (Hør den i en af mine videoer HER!) og kunne herefter afslutte handlen og betale for jinglen i de 4 forskellige versioner.

Skulle nogen af jer derude, gå med de samme tanker om at få produceret en jingle, så formidler jer gerne kontakten 🙂


(Affiliate link her)

Book din ferie til Sydfrankrig hos Momondo og lej en Ferrari hos Autoeurope.dk


 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 thoughts on “Kendt musiker producerede min YouTube jingle