En nyhed mere fra Audi’s Q-serie


Audi Q8_koncept_1Audi er allerede klar med næste model i Q-serien. Kun et halvt år efter premieren på Q2’en, kan Audi allerede nu løfte sløret for det næste flagskib som er klar til at blive vist frem. Q8 er den døbt. –  Ikke at forveksle med tankstationskæden af samme navn.

Audi Q8_koncept_3Audi Q8 lanceres først og fremmest som konceptbil ved den store biludstilling i Detroit, januar 2017. Men konceptbilen ligger altså så tæt på seriemodellen, som de fleste spår står i handel allerede i slutningen af 2017, at vi nok skal forvente at efterfølgeren til Q7’eren er identisk med Q8-konceptbilen.

Audi Q8_koncept_2At dømme ud fra skitserne blive den mere coupé-agtig, set i forhold til forgængerne, men man har valgt at fokusere på rummelighed i kabinen med fire ligeværdige siddepladser. Fronten får også en mere markant fremtoning end andre seriemodeller fra Audi, idet det ottekantede luftindtag har en væsentlig bredere udformning.

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

daekonline-dk

Fik du ikke læst artiklen om, at man nu kan købe en VW UP online – Læs den HER

Men som jeg erfarer, går Audi et travlt 2017 i møde. Da flere spændende ting allerede er i pipeline. Jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvad Audi har at byde på i det nye år.

//Henrik

>>SPAR op til 50% – Gør et godt kup allerede nu og bliv klar til sommeren med et par nye solbriller, KLIK HER!<<

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *