AmazingCars tester: Audi Q2 Sport 1,4 TFSI 2


Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_1En kold og blæsende søndag kan sagtens bruges til af finde en kandidat til næste års bilmodel – Efter et par år væk fra bilen med de fire ringe, vil jeg meget gerne tilbage igen.

Nu havde jeg kun set den i reklamer på tv, men den har trods alt vækket min nysgerrighed. “Q” sortimentet hos Audi betyder jo at man har med en SUV bil at gøre. Altså en allrounder med gode udsigts- og indstigningsforhold.

[vidcore vid=”2aMUrXe1″]En stor del at bilproducenterne har opdaget at der er et stort marked for SUV’erne. Dette har Audi også måtte sande, så for at kunne få deres del af SUV-kagen har de søsat deres fjerde, men også mindste Q-model. Så nu er deres program for SUV, flagskibet Q7 efterfulgt af Q5, Q3 og Q2

Q2’erne er altså lillebroderen af SUV-modellerne hos Audi. Men det afskrækker ikke mig for kaste mig ud i et nyt eventyr som SUV-kører. Min højde på +190 cm ser ikke ud til at trække ned på muligheden, men med sædet helt tilbage kan det godt skabe problemer når hele familien skal med på en længere tur.

Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_2Dagens testbil er en Audi Q2 Sport 1,4 TFSI med 150 hk. Tophastighed er opgivet til 212 km/t og skal kun bruge 8,5 sekunder på at nå fra 0 – 100 km/t, altså en rimelig tid for en bil med en forholdsvis lille motor.
Brændstofforbrug er den opgivet til 18,2 km/l

Prisen for Audi Q2’eren uden ekstraudstyr starter fra kr 340.385,- og dagens testbil havde en pris på kr 370.000,-
Vil du hellere have topmodellen med 190 hk, så ligger priserne fra kr 470.000,-

Jeg overvejer at lease. Dette kunne lade sig gøre for en udbetaling på kr 25.000,- og en månedlig ydelse på omkring kr 4.500,- til kr 4.800,- afhængig af den udstyrspakke som jeg vil vælge.

Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_3Jeg kan som tidligere og forhåbentlig snart kommende Audi ejer anbefale Audi’s afdeling på Amager. Her fik jeg idag også en fantastisk betjening og god service af salgsansvarlig Alaeddine Ouerfelli, som tilbød at vaske bilen inden jeg drog afsted til fotografering i Dragør Havn. Dette afslog jeg, så beklager, hvis I synes den er lidt støvet.

Se flere billeder af Audi Q2 herunder 

Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_4Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_10Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_6Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_7Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_8Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_9Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_11Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_12Audi Q2 Sport 1,4 TFSI_13


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “AmazingCars tester: Audi Q2 Sport 1,4 TFSI

 • m88

  What you posted was actually very logical. But, what about this?
  what if you composed a catchier post title? I mean, I don’t want to tell you how to run your website,
  however what if you added a post title that grabbed people’s
  attention? I mean AmazingCars tester: Audi Q2 Sport 1,4 TFSI | AmazingCars.dk is kinda boring.

  You could peek at Yahoo’s home page and watch how they create article
  titles to get viewers to open the links. You might add a video or a related pic or two to grab
  people interested about what you’ve got to say. Just my opinion,
  it would bring your website a little bit
  more interesting.