3 Ferrari-røde julegaveønsker


Prada

Lørdagens shopping gav mig lige mulighed for at besøge den nyåbnede Prada butik i Illum på Strøget i København. Jeg faldt pladask for disse 3 mulige gaveønsker som jeg sagtens kan bruge når vinteren er slut. De er derfor med det samme røget på ønskesedlen over hvad jeg godt kunne tænke mig at gense, når gavepapiret bliver flået af juleaften. (Håber du læser dette prinsesse ;-))

(Det indlæg indeholder annoncelinks)

  • Prisen for støvlen med det matchende Ferrari-røde look er kr. 4.900,-
  • Solbrillen i aluminium stellet er set til kr. 2.150,- (Køb den i sort her)
  • Sidst men ikke mindst Eau De Toiletten Prada Luna Rossa Sport med 100 ml står i butikken til kr. 660,- (Kan også købes her!)

Nu glæder jeg mig til juleaften og venter spændt på om teksten i den kendte julesang ”Højt Fra Træets Grønne Top” lever op til sin tekst ”Hvad du ønsker skal du få”

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *