UAE mand betaler 32,3 millioner for nummerpladen 1


Af Henrik Hansen, 14. juni 2016

En UAE mand betaler 32,3 millioner for nummerpladen 1.  Når man færdes i de Forenede Arabiske Emirater, som bekendt er en delstat der omgiver sig  med glitter og glamour, er det svært som millionær at skille sig ud fra mængden. (Og nej, jeg taler ikke af erfaring).

Et diamantbesat Rolex-ur eller en eksotisk vildkat på bagsædet af bilen er bare ikke længere nok.
//

Hvis du virkelig vil fremvise din rigdom og succes, er du nødt til at gå efter noget virkelig eksklusiv. Noget som andre ikke kan kopiere ved blot at svinge kreditkortet. Det kan have været det forretningsmanden Arif Ahmed Al-Zarouini fra Sharjah i Dubai tænkte, da han besluttede at betale Dhs18m altså 32,3 millioner danske kroner for nummerpladen ?1? på en auktion i De Forenede Arabiske Emirater.

For dem af jer ikke så fortrolige med værdien af UAE dirham, så svarer det til £ 3.4million eller $ 4.9million eller ? 4.3million og omtrent 32,3 millioner danske kroner Al-Zarouini bud var 18 gange over mindsteprisen og i en erklæring til Gulf News, sagde han: ». Min ambition er altid at være nummer et”

(artiklen forsætter under billedet)Number plate 1Man kan kun blive overrasket over at høre, at det ikke er den højeste pris, der er blevet betalt i UAE for at ejer betegnelsen “numero uno” på sin bil.

Tilbage i 2008, betalte en Abu Dhabi mand det astronomiske beløb af Dhs52.2 millioner (omregnet dd til 94 millioner kroner) for at være den eneste med den eksklusive nummerplade. Af andre eftertragtede nummerplader på lørdagens auktion var 12, 22, 50, 100, 333, 777, 1000, 2016, 2020 og 99999.


Relaterede artikler

Verdens dyreste nummerplade


I alt begivenheden hentede Dhs50 mio. (altså 90 millioner dkr) Til dem i Dubai, der måske ikke har de midler for at anskaffe disse eksklusive nummerplader, kan måske være interesseret i at få viden om at RTA s (Road og Færdselsstyrelsen) seneste kampagne ‘Afbillede dit særlige øjeblik på din nummerplade’.

(artiklen forsætter under billedet)
Distinguished number plate auctionRegeringen tilbyder indbyggerne en chance for at vælge en femcifret-nummerplade ud fra de ønsker de måtte have, der kan relatere sig til fødselsdage, bryllup datoer eller bare en nummerplade med et cool udseende.

“Disse nummerplader vil udelukkende blive tilbudt til aldersgruppen 18-35 [altså født 1981-1998], det er de unge der mest lidenskabelige om begivenheder i deres personlige liv,” er Sultan Al Marzouki, direktør for køretøjer Licensing på RTA Kørekort Agency, citeret for at sige til Gulf News.