En rigtig mand forlader ikke hjemmet uden at håret sidder perfekt


Kevin.Murphy - Night Rider

Moden inden for hår skifter hele tiden og din frisør bør altid kunne guide dig hen til hvor trenden er pt. Hvis man er i tvivl om hårmoden, så kan en god ledetråd være altid at læse Euroman. For selvom man har en frisure der sidder snorlige på jobbet eller stadigvæk er topgejlet efter en god tur i byen med vennerne. Er det ikke ensbetydende på, at håret ikke er blevet stylet inden da.

//
Har man nemlig som jeg selv, en hårpragt som er svær at tøjle efter en god nats søvn eller efter en skøn tur i cabrioleten. Så er det jo altid godt at få sat håret inden dagens strabadser. Til dette kan der bruges utallige forskellige produkter. Gelé, voks, spray og mousse er nogle er de produkter, man kan købe sig fattig i.

Jeg selv, er af min gode frisør TIKA-House of Hair blevet instrueret i at style håret med en god voks som sjovt nok, når man kender den branche jeg bevæger mig i, lyder navnet “Night Rider” af mærket Kevin.Murphy. Det er en voks som både hjælper med at give håret et sund look, men også dufter frisk og naturligt.

Prisen hos TIKA i Skovlunde er kun kr. 198,- for denne ?Can?t live whitout?-voks og det synes jeg ikke er særlig dyrt, da den holder flere måneder. Kevin.Murphy serien byder på flere forskellige voks-produkter til de fleste hårtyper og går du ?All-in? kan hårvasken suppleres med shampoo fra samme producent.