BildeleEkspert.dk sælger reservedele til discountpriser


Af Henrik Hansen, 28. april 2016

Er du typen som ikke lader dig skræmme af at bilen skal have skiftet bremseskiverne, bremseklodser og kalibre. Ej heller ikke hvis det er dig selv som bliver beskidt på fingrene. Og er du vild med at skrue på biler og bekymre dig overhovedet ikke om at udskifte reservedele på din brugte bil – så er der hjælp at hente hos BildeleEkspert.dk.

Så er du sikkert også typen, som altid er på jagt efter gode reservedele til fornuftige priser. Her er hjælpen til dig som søger reservedele i topkvalitet til lave discountpriser.

Hos BildeleEkspert.dk sidder kompetente rådgivere klar hele døgnet for at kunne rådgive dig. Og med et reservedelskatalog, hvor du kan vælge mellem over 500.000 reservedele til 45 bilmærker og omkring 900 forskellige bilmodeller, af både nyere samt ældre dato, burde det ikke være svært, at finde lige det du mangler.

Se udvalget af reservedele fra BildeleEkspert.dk her!


Den tyske bilproducent Volkswagen skabte med VW Golf serien, én af de mest alsidige og mest populære bilmodeller på markedet. Fra 1997 til 2003 blev VW Golf 4’eren (også kaldet Golf IV) produceret i Tyskland.

Kunne ikke hamle op med forgængeren

I oktober 2003, kunne man afsløre Golf 4?erens afløser VW Golf 5’eren som den femte generation i rækken af den succesfulde mellemklassebil fra den Volkswagen AG som til dagligt har hovedsæde i Wolfsburg, Tyskland.

I Tyskland ophørte produktionen af den nye Golf 5’er hen mod slutningen af 2008. I modsætning til sin forgænger (Golf 4), som solgte særdeles godt i både Europa og USA, var denne nye model ude af stand til at følge i dens forgængers fodspor, især i dens eget hjemland Tyskland. Og hen mod slutningen af 2008 var kun omkring 800.000 Golf 5’ere blevet godkendt i Tyskland.

(artiklen fortsætter længere nede)


Relaterede artikler

En forbandet god VW Golf GTI

Køb din “nye” brugte VW Golf 6 her


VW Golf 6 bedst sælgende

Golf 6’eren blev introduceret på det tyske marked i oktober 2008, og kunne erhverves ind til at produktionen ophørte i november 2012. Med omkring tre millioner solgte køretøjer verden over, er Golf 6’eren en af de bedste sælgende biler i Volkswagens porteføljer. VW Golf 6’erens design lignede meget sin forgængers. Ændringerne, hvis man sammenligner med Golf 5?eren, relaterer stort set kun til de tekniske detaljer og enkelte designmodifikationer. Motorudvalget er meget bredt og inkluderer et større antal af forskellige benzin og diesel motorer med forskellig effekt. Spektret spænder fra en 1,2 L TSI med benzinmotorer og 85 hk op til topmodellen Golf R der har 270 hk.