Spionfoto af ny faceliftet Lamborghini Aventador


Lamborghin Aventador faceliftAf Henrik Hansen, 23. april 2016 (foto: SuperCars of London)

Paul Wallace er en 25 år gut fra England som i daglig tale går under navnet ?Supercars of London? Han tjener til det daglige brød med at lave videoer til Youtube. Hans kanal af samme navn ?Supercarsoflondon? har i skrivende stund over 461.000 følgere.

Dette store antal følgere gør ham i stand til at leve livet fuldt ud ved hjælp af indtjeningerne for alle visningerne på YouTube. Så meget, at han i år har skiftet sin Audi R8 ud med en spritny Mercedes-Benz GT S AMG, så kom ikke at sige at man ikke kan tjene til føden ved at være kendt på internettet.
//

Paul Wallace har fornyelig været en tur i Italien og i den forbindelse besøgte han de 3 store superbil-fabrikker, Pagani, Ferrari og ikke mindst Lamborghini. På turen forbi Lamborghini fabrikken i Bologna, gik livet sin gang ude på gaderne, adskillige Lamborghini var at se i gadebilledet.

Lamborghin Aventador faceliftTilfældigt ses en matsort Aventador iklædt camouflage bag portene. Den er blevet tapet ind på forskellige dele af bilen for ikke at afsløre ændringer som kan få nysgerrige til at få et hint om der eventuelt er tale om en ny ansigtsløftning til en kommende ny model af Aventador SV?en

Lamborghini Aventador faceliftHvad tror du gemmer sig bag forklædningen – Skriv dit svar i kommentarfeltet?


I videoen herunder kan du se et længere sammendrag af ?SuperCarsofLondon? tur til de 3 forskellige fabrikker.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *