Eneste eksemplar af Rolls-Royce Hyperion til salg


Rolls-Royce HyperionAf Henrik Hansen. 12. april 2016

Rolls-Royce har altid været indbegrebet af overlegen luksus og klasse helt ned til mindste detalje. Denne Rolls-Royce Hyperion er da heller ingen undtagelse.

//
Designet af Pininfarina. Opkaldt efter en græsk Titan, og er så sjælden, da der kun er specialfremstillet dette ene eksemplar til en bil-entusiast tilbage i 2008. Prisen dengang lød på omkring 6 millioner dollars og eneste ønske fra den nye ejer var, at bilen skulle fremstå unik.

Rolls-Royce HyperionHerved opstod Hyperion, en 2-personers luksusbil, med nye flotte linjer og smukke detaljer. Fremstillet i carbon og lakeret i den velkendte azurblå farve. Sæderne og interiør er beklædt med hvidt læder. Mens dørene og instrumentbrættet er frisket op med smukke træpaneler.


HUSK – AT DELTAGE I FORÅRSKONKURRENCE OG VIND ÉN GRATIS VASK


Girard Perregaux Vintage 1945 TourbillionEn anden smuk finesse, er det flotte Girard Perregaux Vintage 1945 Tourbillion ur som indbygget i instrumentbrættet, men som kan tages ud og bæres som armbåndsur, hvis dette ønskes. (Prisen for dette ur var tilbage i 2008 anslået til en værdi af $183.000)

 

Hyperion som er en cabriolet, er bygget på en Rolls-Royce Phantom Drophead platform, men begge sideplader er flyttet 40 cm bagud for at forlænge køleren og gøre plads til 2 rifler i forruden. Motoren er en 6,75 liters V12?er med 435 HK og en drejningsmoment på 531 Nm. Og den skal kun bruge 5,9 sekunder på at nå fra 0 ? 100 km/t

Rolls-Royce HyperionEr du fristet til at anskaffe dig dette enestående og absolut eneste eksemplar af denne Rolls-Royce Hyperion, så er den til salg i øjeblikket hos Alain Class.com i Dubai for ?kun? 1,9 millioner dollars, altså en tredjedel af nyprisen.

Se flere billeder af den unikke Hyperion herunder

Rolls-Royce HyperionRolls-Royce HyperionRolls-Royce HyperionRolls-Royce HyperionRolls-Royce Hyperion