Parkeringen er blevet meget nemmereSynes endelig, at jeg har gjort en god forretning, så parkeringen er blevet meget nemmere. Jeg færdes meget i vores hovedstad og skal derfor tit forbi en betalingsautomat når shoppingen eller andre gøremål i København skal klares. Men jeg må indrømme, at det en blevet en kende vanskeligere at få lov til at købe en P-billet.

Enten kommer man hen til én af de automater som kun er opsat som informations-stander eller så har man glemt sin nummerplade. Så derfor kan jeg nu med stolthed sige, at jeg har gjort en god forretning.

Jeg har nemlig tilmeldt mig ParkPark, som er et abonnementsløsning for alle os bilister som ikke gider lede efter betalingsautomater og heller ikke gider betale mere end for den periode vi parkere i.

Eneste hjælpemiddel som kræves er, at man er indehaver af en smartphone, og på denne skal man kun downloade ParkPark’s mobilapp. Her kan man vælge 3 forskellige løsninger som passer bedst efter ens temperament og pengepung.

Se er de 3 forskellige løsninger som man kan vælge